Google AdWords

adwoКакво представлява Google AdWords?

Google AdWords е един доказал се начин да рекламирате дейността си в интернет. Възможностите, който предлага тази система са огромни. Дали искате нови посетители в сайта си, увеличаване на продажбите си онлайн или просто да напомните за себе си Google AdWords се справи. Може да насочите рекламата към определен географски район, конкретен часови диапазон и др. Също така Вие определяте, колко ще инвестирате.

Какви са предимствата?

  • Google AdWords Ви дава информация за броя на  хората, които са забелязали рекламите Ви и какъв процент са кликнали, за да посетят уебсайта Ви, или са Ви се обадили. С помощта на инструментите за проследяване дори може да видите колко са действителните продажби, които генерира уебсайтът Ви като директен резултат от рекламите Ви.
  • Можете по всяко време да видите как се представят рекламите Ви, да ги променяте в зависимост от желанията Ви. За да Ви спестим време, ще Ви изпращаме и месечно обобщение с основните и най-значими статистически данни и стойности.
  • Можете да оптимизирате рекламите си, да изпробвате нови ключови думи за търсене, да поставяте кампанията си на пауза и да я стартирате отново.

В момента на рекламния пазар работят огромен брой фирми занимаващи се с Google AdWords. Някои от тях са лицензирани и с голям опит, други не. Процеса по ръководене на Google AdWords кампания е доста специфичен. Всеки може да се научи да го прави, все пак регистрацията в Google AdWords е безплатна има и информация за това, как се прави. Но, за да имате максимален ефект е добре да се обърнете към специалист. Всяка кампания е специфична и затова е необходимо да се обсъдят важни въпроси преди да стартираме. Ето защо ние сме на разположение и ще очакваме Вашето запитване на посочените контакти.