Начало » Външна реклама » Билбордове

Билбордове

BilbordoveБилбордът е конструкция за външна реклама, която обикновено се разполага на места със силен трафик, като например покрай натоварени пътища, кръстовища, около големи търговски центрове и атракциони. Билбордовете представят големи рекламни визии на преминаващите пешеходци и водачи и биват лесно забелязвани. Най-обикновените са статични и позволяват върху тях да бъде изложена само една реклама (плакат). Доста от тях разполагат със автоматична система, която позволява сменянето на рекламите през определен период от време, като по този начин едно табло бива използвано за две или повече реклами. Съществуват и дигитални билбордове, върху които могат да бъдат показвани динамични видео реклами.

Ние можем да Ви предложим различни видове билбордове:

  • ПИЗА – Това е най-масово наеманото съоръжение за външна реклама. Има стандартни размери 4 х 3 м (12 кв/м), на които се слага напечатана визия от винил, който е удобен за смяна и издръжлив на външни метеорологични условия.  Подходящ е за масови кампании и се препоръчва едновременното отпечатване на по-голям брой, за да има нужния ефект;
  • МЕГАБОРД – това е билборд, който има по-големи размери от „Пиза”-та. Най-разпространените размери са 6 х 9 м, 8 х 4 м и 12 х 4 м.
  • РАКЕТА – това са светещи табели, които основно се срещат в градска пешеходна среда. Най-честия размер е  1.20 х 1.80 м.
  • СКРОЛЕР – това са билбордове, които показват 3 различни визии през определен период от време. Подходящи са за поставяне около кръстовища, светофари и зони с натоварен трафик. Най-честите билбордове тип скролер са с размер 4 х 3 м., колкото стандартните. Могат да бъдат едностранни и двустранни, както и осветени или не.

Цените и периодите зависят от вида на билборда. За да изготвим конкретна стратегия и оферта, моля поискайте повече информация на посочените контакти!